Utilizarea intensivă a oricărui program se face mult mai rapid cu ajutorul shortcut-urilor din tastaturi. Apăsând litera V activați instrumentul de mutare a layerelor sau obiectelor, simplu și mult mai rapid decât să accesați de fiecare dată meniul. Simplu, simplu, însă ce ne facem când avem de ținut minte 20-30-50 de shortcut-uri? Apelăm la o listă care sintetizează aceste scurtături, pentru a le revedea periodic, până când le învățăm.

Dacă ar fi vorba numai de schortcut-urile de mai jos valabile pentru Photoshop CC 2015 ar fi simplu, însă cu siguranță mai lucrăm și cu alte 3-5-10 programe, pentru care avem alte scurtături, așa că imaginea de mai jos trebuie să fie pusă pe Desktop-ul calculatorului pentru o apela rapid în caz de nevoie. Aici puteți descărca versiunea pdf a schortcut-urilor pentru Photoshop CC 2015, unele din ele fiind valabile și pentru Photoshop CS6 sau Photoshop CS5!

Print

Sursa: Setupablogtoday.com


Mai puteți achiziționa cărțile noastre Kompakt și de pe www.digitalcameraworld.ro/librarie, www.f64.ro, (magazinul online sau magazinul F64 de pe Bulevardul Unirii Bucuresti), www.emag.ro, www.librarie.net, www.elefant.ro. De asemenea, puteți cumpăra cărțile noastre din magazinul de presă din aeroportul Otopeni.

Cumpără de pe Emag.ro sau F64.ro sau Altex.ro și primești cărți gratuit în contrapartidă cu comisionul primit de noi din afiliere de la magazinele de mai sus! Click aici pentru detalii suplimentare!

Profită de oferta noastră: O CARTE GRATIS LA ORICE COMANDĂ de minimum o carte plătită - click aici pentru detalii! Ofertă valabilă pentru abonații la newsletter!

Comments

comments