Luna iulie vă intâmpină cu o nouă ofertă pe Libraria Kompakt: o carte gratis la orice comandă de minimum o carte plătită!

sample-1

Cu toții ne pregătim de concediu și fie că vizităm frumusețile patriei (găsiți în cartea ”10 destinații fotografice din România” excelente recomandări de locații de fotografiat, o carte cu sfaturi de fotografiere pliate pe locațiile prezentate în carte), fie că mergem peste mări și țări ne va prinde extrem de bine un ghid pentru fotografia de călătorie, cartea ”Fotografia de călătorie” din colecția Kompakt vă va oferi sfaturile și trucurile necesare unor fotografii extraordinare în vacanță.

 

10 destinatii fotografice din RomaniaFotografia Wildlife pe intelesul tuturor

În cadrul campaniei ”O carte gratis pentru vacanță” trebuie să achiziționați una sau mai multe cărți contra cost din Libraria Kompakt, să adăugați în coș și una din cărțile oferite gratuit (disponibile în categoria ”O carte gratis”, iar la final să introduceți codul de reducere ”DCW33S” in câmpul ”cod de reducere” din pagina de finalizare a cumpărăturilor. Nu vă descurcați? Nicio problemă, vă adăugăm noi o carte gratuit cand vom procesa comanda, sunându-vă la momentul respectiv pentru a vă întreba ce carte doriți să o primiți gratuit la comanda pe care o faceți pe siteul nostru!

Fotografia de peisajFotografia de sport

Veți primi o singură carte gratuit la fiecare comandă de minimum o carte plătită pe siteul nostru! Cărțile oferite gratuit sunt cele de mai jos, dumneavoastră sunteți cei care trebuie să vă decideți asupra uneia din cele șase titluri disponibile: Fotografia Wildlife pe intelesul tuturor, 10 destinatii fotografice din Romania, Tehnici de design HTML5, Fotografia de peisaj, Invata cu profesionistii INDESIGN, Fotografia de sport! Simplu și la obiect: selectați cărțile dorite, adăugați și o carte gratuită, introduceți codul de reducere DCW23S la finalizarea comenzii și prețul acestei se va reduce din totalul de plată a comenzii dvs. Costurile de expediere nu sunt incluse în prețul cărților, expedierea fiind gratuită pentru comenzile mai mari de 100 de lei! Pentru cumpărătorii din Brașov care vin la sediul depozitului nostru din Brașov, strada Zizinului 106A (cu un telefon in prealabil) nu trebuie să achite cheltuielile de expediere!

Tehnici de design HTML5Invata cu profesionistii INDESIGN

Pentru întrebări nu ezitați să ne contactați prin intermediul opțiunii de ”chat” din site sau trimițându-ne un email pe adresa shop@digitalcameraworld.ro !

Comments

comments