Puteți achiziționa cărțile noastre Kompakt și de pe www.digitalcameraworld.ro/librariewww.f64.ro, (magazinul online sau magazinul F64 de pe Bulevardul Unirii Bucuresti), www.librarie.net , www.elefant.ro . Profitați chiar acum de ultima șansă pentru a vă întregi colecția de cărți Kompakt – cele mai bune cărți de IT și fotografie. Scrise pe înțelesul tuturor, cu exemple practice, numai bune pentru cei care vor să învețe fotografie, Office 2010 sau Office 2013, Windows 7 sau Windows 8 ori programare.

Realizate de cea mai bună echipă editorială din România, cărțile din colecția Kompakt sunt special concepute să ajute cititorul, experiența redactorilor care au scris sau tradus cărțile se vede din plin în conținutul acestora. Fără briz-brizuri inutile, fără conținut de umplutură, cu articole scrise dedicat pentru fotografia de natură sau pentru fotografia de portret ori pentru Excel 2010. Cu un conținut bazat pe exemple din viața de zi cu zi a utilizatorilor, cărțile Kompakt reprezintă cea mai bună alegere pentru cei care doresc să investească un buget minim pentru a se pune la punct cu un anumit domeniu. La numai 24.98 lei aveți la dispoziție articole verificate de specialiști în domeniu, mai ieftin nu există!
f64


Mai puteți achiziționa cărțile noastre Kompakt și de pe www.digitalcameraworld.ro/librarie, www.f64.ro, (magazinul online sau magazinul F64 de pe Bulevardul Unirii Bucuresti), www.emag.ro, www.librarie.net, www.elefant.ro. De asemenea, puteți cumpăra cărțile noastre din magazinul de presă din aeroportul Otopeni.

librarie.net

elefant.ro

Comments

comments