Ca în fiecare an Black Friday ne oferă motive pentru a face achiziții la prețuri reduse. Anul acesta am pregătit pentru cititorii noștri reduceri de la 20% până la 76%, fie că discutăm de cărți de fotografie sau de cărți de IT. Interesați de fotografia de portret? Perfect, avem un pachet întreg de cărți dedicate fotografiei de portret și pentru editarea fotografiilor. Ghid Complet Fotografia de Portret pe înțelesul tuturor poate fi cumpărată acum cu o reducere de 30%, respectiv cu 24.98 lei de la 34.98 lei. În ceea ce privește editarea fotografiilor avem Photoshop CS5, Photoshop CS6, 250 de sfaturi de editare în Photoshop, cărți care s-au vândut în peste 10.000 de exemplare fiecare, fiind foarte apreciate de cumpărători pentru informațiile practice furnizate, organizate pas cu pas, scrise pe un limbaj accesibil începătorilor, a celor care vor să învețe. Sloganul nostru “pe înțelesul tuturor” se regăsește în fiecare manual de editare în Photoshop sau în toate ghidurile noastre fotografice, cărțile fiind concepute de așa natură încât după lecturarea lor să învățați pașii necesari realizării editărilor foto pe care le doriți.

 

Am pregătit oferte foarte bune și pentru expediere, livrarea fiind gratuită pentru comenzile mai mari de 36 de lei, expediate cu Poșta Română, plătite cu card online sau cu ordin de plată, ori pentru comenzile mai mari de 100 de lei cu curierul rapid Cargus. Taxa standard de expediere ramburs cu curierul rapid Cargus în celelalte cazuri este de numai 9,97 lei pentru comenzile între 36 și 100 de lei sau 14.97 ramburs cu Poșta Română.

Puteți achita comenzile dumneavoastră cu cardul online, ramburs la primirea coletului, prin ordin de plată sau depunere numerar în OTP Bank România. Puteți achita comanda și la primirea acesteia cu curierul rapid Cargus sau cu Poșta Română. Livrarea durează maximum 48 de ore lucrătoare pentru curier rapid Cargus sau 7 zile pentru Poșta Română.

Oferte foarte bune de Black Friday pentru cărțile Kompakt mai puteți găsi și pe F64.ro  (și în magazinul offline), www.libris.ro, www.emag.ro, www.librarie.net, www.elefant.ro. De asemenea ne găsiți în toate magazinele InMedio din țară!


Mai puteți achiziționa cărțile noastre Kompakt și de pe www.digitalcameraworld.ro/librarie, www.f64.ro, (magazinul online sau magazinul F64 de pe Bulevardul Unirii Bucuresti), www.emag.ro, www.librarie.net, www.elefant.ro. De asemenea, puteți cumpăra cărțile noastre din magazinul de presă din aeroportul Otopeni.

Comments

comments