Dacă sunteți posesorul unui Samsung din seria Galaxy veți fi cu siguranță interesați de fotografia de mai jos, în care se pare că se prezintă datele de lansare a noului sistem de operare Android 6.0 pentru fiecare dintre device-urile din familia Galaxy.

În primă fază roadmapul pentru upgrade-ul sistemului de operare la Marshmallow ne indică luna decembrie pentru Samsung Galaxy Note 5 și Samsung Galaxy S6 edge+. Etapa a doua este reprezentată de actualizarea sistemelor de operare la Android 6.0 pentru Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 edge, termenul de implementare fiind ianuarie 2016.

galaxys6.png

În luna următoare, adică februarie 2016, sunt programate pentru upgrade Samsung Galaxy Note Edge și Samsung Galaxy Note 4 (extrem de târziu, comparativ cu iOs care lansează update-urile în același timp pentru toate smartphoneurile compatibile – este adevărat că discutăm de mult mai puține device-uri în cazul Apple).

sammi

În faza a doua așteaptă versiunile Galaxy A5, A7, E7, E5, care încă nu au o dată anunțată pentru update la Marshmallow, însă nu se va întâmpla mai devreme de 2016.

Sursa: phonearena.com


Mai puteți achiziționa cărțile noastre Kompakt și de pe www.digitalcameraworld.ro/librarie, www.f64.ro, (magazinul online sau magazinul F64 de pe Bulevardul Unirii Bucuresti), www.emag.ro, www.librarie.net, www.elefant.ro. De asemenea, puteți cumpăra cărțile noastre din magazinul de presă din aeroportul Otopeni.

Comments

comments